Livrare

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, situația stocului de pe site nu este în timp real, acesta se actualizeaza saptamanal. Produsele comandate de pe site-ul truffi-kids.ro sunt livrate prin curier rapid in 24- 72 ore in orice localitate din Romania.

Taxa de Transport prin Curierul Rapid este unica pentru toate  localitatile (orase)din tara: 15 RON pentru comenzi cu valoarea pana la 249 RON prin curier rapid.

Oferta – Transport GRATUIT pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 RON.

In cazul in care nu sunteti disponibil(a) in acest interval orar, va rugam sa specificati o alta adresa (de exemplu, adresa de la serviciu). Refuzul comenzii de catre client sau imposibilitatea contactarii clientului de catre curierul care foloseste datele de contact oferite de client, reprezinta o abatere de la conditiile de Livrare si Returnare.

In cazul producerii unui astfel de eveniment vom atentiona in scris (prin e-mail) clientul. In cazul repetarii unui astfel de eveniment ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda respectivului client si de a retrage accesul la site fara o notificare prealabila.