Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, situația stocului de pe site nu este în timp real, acesta se actualizeaza saptamanal. Produsele comandate de pe site-ul truffi-kids.ro sunt livrate prin curier rapid in 24- 72 ore in orice localitate din Romania.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator telefonic.
Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.

sau:
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Taxa de Transport prin Curierul Rapid este unica pentru toate  localitatile (orase) din tara cu valoarea pana la 299 RON:

-20 RON pentru comenzi cu Plata Numerar( Ramburs)

-12 RON pentru comenzile achitate cu cardul

Oferta – Transport GRATUIT pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300 RON.

In cazul in care nu sunteti disponibil(a) in acest interval orar, va rugam sa specificati o alta adresa (de exemplu, adresa de la serviciu). Refuzul comenzii de catre client sau imposibilitatea contactarii clientului de catre curierul care foloseste datele de contact oferite de client, reprezinta o abatere de la conditiile de Livrare si Returnare.

In cazul producerii unui astfel de eveniment vom atentiona in scris (prin e-mail) clientul. In cazul repetarii unui astfel de eveniment ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda respectivului client si de a retrage accesul la site fara o notificare prealabila.