Modalități de plată-truffi-kids.ro

Cum putem achita comanda?

1.Plata la livrare/ramburs. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Folosind aceasta metoda de plata nu puteti trimite un cadou altei persoane.

2.Online, cu cardul,  prin intermediul serviciului de plată Netopia

Tranzacțiile noastre electronice sunt realizate prin intermediul serviciului de plată Netopia.

3. Transfer bancar . Dupa ce efectuati comanda si cunoasteti suma totala de plata, achitati in contul nostru valoarea produselor. Solicitati reprezentantilor de vanzari truffi-kids.ro factura  –  o veti primi  in E-mail . Transferul bancar se va efectua conform facturii primite, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii . Pentru mai multe informatii 0757.680.765

RETURNARE

Retur si inlocuire Produse

Conform OUG 34/2014, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara a preciza motivul, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cumparatorului (in ambalajul original si cu toate accesoriile incluse, sa nu prezinte semne de uzura si folosire, sa aiba etichetele intacte).

Primul Retur este GRATUIT in situatia in care noi trimitem curierul la dvs sa ridice produsul, daca se doreste livrarea cu o alta firma de curier ,dvs veti suporta costul transportului, acesta  depinde de prețurile practicate de curierul pe care îl alegeți pentru expedierea produselor către noi. Va vom rambursa contravaloarea produsului, mai putin cheltuielile de livrare, in cel mult 14 zile de la primirea Produsului returnat.

Incepand cu al doilea retur pe o comanda, se aplica taxa de livrare de 20 Ron care va fi  scazuta din suma care va fi restituita la Returul definitiv.

NOTĂ:  În situaţia în care returnaţi un produs care a beneficiat de transport gratuit, iar în urma returnării unui produs valoarea produselor cumpărate scade sub valoarea de 300 RON, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare, costul transportului în valoare de 20 RON, se va scădea din suma pe care trebuie să v-o restituim. 

Notificarile privind returul se vor face la nr de telefon/ whatsApp  0757.680.765. Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa Str Independentei 95, Buzau, in momentul anuntarii intentiei de retur.Truffi Kids va trimite curierul la dvs sa ridice coletul. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la 0757.680.765

Cumparatorul are optiunea sa aleaga daca doreste sa primeasca inapoi banii reprezentand contravaloarea produsului returnat sau sa aleaga un alt produs din colectiile noastre de o valoare similara cu valoarea produsului initial sau platind diferenta de pret, daca acesta are un pret mai mare.

FOARTE IMPORTANT: Te rugăm să returnezi produsele în ambalajul original, să nu prezinte urme de uzură, să nu prezinte zgârieturi sau lovituri, să nu îi lipsească accesorii pentru ca un alt copil se va bucura de acel produs.  Te rugăm să nu lipeşti bandă adezivă sau AWB-uri direct pe cutia de încălțăminte.
În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, accesorii lipsă, valoarea produsului se diminuează, iar suma returnată va fi mai mică decât cea plătită pentru produsul nou.

In situatia schimbului de produse costul transportului este de 20 lei.

Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar in contul indicat de Cumparator in maxim 14 de zile de la primirea Produsului returnat.

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).

Dacă figurezi în baza noastră de date cu un colet neridicat, te rugăm să plătesti în avans comanda următoare.

Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului, constatați ca s-a produs o eroare de orice fel, vă rugăm sa ne contactați în maxim 3 zile de la primirea coletului.