Metodă de Plată/Returnare produs

CUM PLATESC

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru  le puteti achita in 2 moduri:
1. Plata la livrare/ramburs. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Folosind aceasta metoda de plata nu puteti trimite un cadou altei persoane.
2. Transfer bancar . Dupa ce efectuati comanda si cunoasteti suma totala de plata, achitati in contul nostru valoarea produselor. Solicitati reprezentantilor de vanzari truffi-kids.ro factura  –  o veti primi  in E-mail sau  pe fax. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii . Pentru mai multe informatii 0757.680.765

RETURNARE

Retur si inlocuire Produse

Conform OUG 34/2014, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara a preciza motivul, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cumparatorului (in ambalajul original si cu toate accesoriile incluse, sa nu prezinte semne de uzura si folosire, sa aiba etichetele intacte).

Returul este GRATUIT in situatia in care noi trimitem curierul la dvs sa ridice produsul, daca se doreste livrarea cu o alta firma de curier ,dvs veti suporta costul transportului, acesta  depinde de prețurile practicate de curierul pe care îl alegeți pentru expedierea produselor către noi. Va vom rambursa contravaloarea produsului, mai putin cheltuielile de livrare, in cel mult 14 zile de la primirea Produsului returnat.

Notificarile privind returul se vor face la adresa de email truffikids@gmail.com sau la nr de telefon 0757.680.765

Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si
nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la 0757.680.765

Cumparatorul are optiunea sa aleaga daca doreste sa primeasca inapoi banii reprezentand contravaloarea produsului returnat sau sa aleaga un alt produs din colectiile noastre de o valoare similara cu valoarea produsului initial sau platind diferenta de pret, daca acesta are un pret mai mare.

In situatia schimbului de produse costul transportului este de 15 lei.

Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar in contul indicat de Cumparator in maxim 14 de zile de la primirea Produsului returnat.